Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 08.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 08.11.19

Сънищата и Луната – петък – 08.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 12 лунен ден

Сънищата от тази нощ или сутрин отразяват нашето духовно израстване, показват какви вътрешни конфликти имаме, които ни отделят от божествения източник на благодат.

Ако в сънищата са присъствали повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота. Ако в съновиденията ви са се появили духовни символи ( храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите за това. Може би сте се откъснали от материалния свят и сте се отклонили към духовния свят така, че сте загубили досег с реалността.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които се занимават с духовни практики, могат да бъдат споходени в сънищата си от невероятни откровения. Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънищата в петък

Те са под влияние на планетата Венера. Те отразяват нашите чувства и обикновено са свързани със силно желание да се изпълни нещо.

Ако в съня си получавате пари или нещо друго, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да сте ограничени в нищо. Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.

Таро календар на сънищата

Сънищата тази нощ се определят от Правосъдието и Върховният жрец

Те отразяват пътя на кармата - начина, по който индивидът посреща последствията от своите действия. Божествената справедливост, която се отличава от човешката.

По отношение на личните взаимоотношения може да се наложи да оцените своята честност пред партньора си в емоционален и сексуален смисъл, тъй като определено ще очаквате подобна искреност в замяна.

Урок за саморазвитие: Според универсалния закон за причината и следствието, всички ние трябва да носим пълна отговорност за своите мисли и действия. Рано или късно ще почувствате цялата сила на техните последици - за добро или зло. Обикновено картата на правосъдието означава, че трябва да претегляте много фактори, за да вземете разумно и обмислено решение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети