Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 09.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 09.08.19

Сънищата и Луната – петък – 09.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен ден.

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост, дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват.

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места, в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние.

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Когато Луната преминава през даден знак на Зодиака, енергията на този знак се отразява не само в ежедневните дела, но също оставя отпечатък в сънищата.

Сънищата от тази нощ принадлежат на Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се отвори „порта на възможностите”, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите усилия в необходимата посока.

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.
Синият цвят в сънищата под Стрелец може да показва, че сте избрали правилния духовен път.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети