Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 09.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 09.10.20

Снимка:

Сънищата в 22 лунен ден често биват пророчески. Те носят много полезна информация. Тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънища при Луната в знак Рак

Знакът е свързан с традициите и предците, затова може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.                    

Тези сънища разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тях човек може да види истинската същност на тези връзки; можете да разберете колко са силни.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако сте имали последните, не се плашете, ами внимателно ги анализирайте, за да откриете какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, да ви подсказват, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.                                                                                                


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още