Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 10.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 10.04.20

Сънищата и Луната – петък – 10.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с вашето енергийно състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Енергията на седемнадесетия лунен ден  ще се отрази на вашето подсъзнание: днешните сънища ще кажат на мъдрия и способен човек да чете откровенията дали той върви по правилния път. Много е важно да запомните не образите, които сте сънували, а емоционалното чувство, което те оставят след събуждането ви.

Ако сънят е бил лек, приятен, дори и да не си спомняте точно какво сте сънували, това може да означава само едно: избраният от вас път е наистина верен.

Но ако сънят ви остави мрачно, тежко усещане, което ви кара да се чувствате неспокойно, вероятно трябва да помислите над живота си и докъде ви води този път, по който сте поели. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Анализирайте предишния си опит, вашите действия, прегледайте някои от вашите ценности и идеали. Може би е време най-накрая да започнете да работите върху грешките, които са изкривили живота ви? Тежките сънища в седемнадесетия лунен ден са само доказателство за това.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Сънищата при Луна в Скорпион

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или бихте искали просто бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата в дните на Скорпион се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници” -планетите Плутон и Марс. Плутон е отговорен за управлението на колективната енергия на хората, докато Марс дава способността да се управлява личната енергия. 

Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети