Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 11.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 11.10.19

Сънищата и Луната – петък – 11.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 13 лунен ден

Нова информация за старите проблеми може да получите и в сънищата си. Възможно е тя да бъде дадена не направо, а чрез алегории, символи. Във всеки случай опитайте се да разберете и разшифровате съня си. Той е истински и отразява вашите реални проблеми, които е необходимо скоро да започнете да решавате.

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки.  Те често ни насочват към нашите проблеми и нерешени задачи, на които е най-добре да се обърне внимание възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по нов и различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло два пъти в живота.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите чувства и се смята, че често се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо. Сънищата ще разкажат за начините за изпълнение на желаното. Сцените в тези съновидения са свързани с личния живот, финансовото положение и творчеството.

Ако в съня си получавате пари или нещо друго, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да чувствате ограничения в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че личният живот ще бъде скучен, скоро ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.

Сънищата от тази нощ и сутрин са под влияние на съвпада на Луната с Нептун.

Нищо чудно някои да имат доста интересни сънища, почти като приказка. Силно ще участва въображението. Могат да бъдат доста вдъхновяващи или да са свързани с недостатъчно разбиране и липса на любов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети