Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 11.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 11.12.20

Сънищата и Луната – петък – 11.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 03:30 часа принадлежат към 26 лунен ден                      

Сънищата на 27 лунен ден (след 03:30 часа)

Ден, в който е възможно да получите откровения в съня си. Сънищата от тази нощ се влияят от факта, че вашите интуитивни способности сега са изострени до краен предел. Следователно днес сте отворени за информация отгоре и тя ще се яви в сънищата ви.  Тя може да ви отвори очите за реалността, да ви накара да свалите розовите очила и да ви помогне да разберете какво се случва действително в живота ви. 

Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Ако след събуждане почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт, трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.                                                                          

Сънищата са твърде символични, прекалено шифровани и кодирани, така че не очаквайте директни отговори на вашите въпроси. 

Луната е в знак Скорпион

Сънищата могат да са изпълнени с мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която получавате в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз“. Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме.                                                  

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание.                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати