Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 12.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 12.02.21

Сънищата и Луната – петък – 12.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Символи на първи лунен ден са лампа, „третото око“, затова сънищата се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос избирателно. 

Ако са били лоши сънища, не се вкопчвайте в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях незабавно. Ако непрекъснато се връщате в мислите си към лошия сън, това не обещава нищо добро. Освен, че ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни съновидения, които сте имали. Днес полагаме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно.  Ако успеете да се настроите на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори. 

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, тя помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.

Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. 

Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да получите - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да ограничите желанията си, за да не „излезете на минус“.

Добре е да се обърне внимание на съня, ако е черно-бял. Такива сънища разказват за предстоящите трудности в постигането на целите.                                                                                                                                                                                                    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати