Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 12.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 12.03.21

Сънищата и Луната – петък – 12.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата са под влияние на 28 лунен ден (до 06:41 часа)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Сънища при Луна в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа. 

Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. Но е трудно да се срещне човек с железни нерви, с много упорита психика, следователно, като правило, сънищата в Риби не са много спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път. 

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността.                                                                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати