Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 13.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 13.09.19

Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 14 лунен ден

Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се обезсърчавайте, ако сте имате тежък или тъжен сън. Не му отдавайте много значение, тъй като образите, които виждате, най-вероятно са игра на вашето подсъзнание.

Не трябва да търсите скрити символи и знаци в тях, да се опитвате да разгадаете и прочетете от различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си. Образите, които идват при нас в сънищата на този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които сега изискват специално внимание. Може би трябва да поработите върху някои отделни компоненти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Като цяло, не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре в вас.

Сънищата в петък са под влияние на Венера Тя се намира близко до Земята и се свързва символично с „реалността” на нашия живот.  Сънищата ѝ могат да бъдат доста емоционални и ярки, вълнуващи. В някои случаи еротични и любовни. Те ще бъдат свързани с взаимоотношенията, личния ви живот и любовта. Ако сте сънували нещо приятно, очаква ви скорошен късмет или хубаво преживяване.

Резултатите от едно проучване показват, че определена позиция, която избираме при сън, силно увеличава вероятността от еротични сънища. Учените са открили, че хората, които са свикнали да спят по корем, слагайки ръцете си в сгънато положение на равнището на главата, са по-склонни да имат сексуални сънища, за разлика от тези, които са свикнали да спят в класически пози - на гръб или на една страна.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив