Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 13.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 13.11.20

Сънищата и Луната – петък – 13.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 04:38 часа са под влияние на 27 лунен ден, а след това на 28 лунен ден

Сънищата на 28 лунен ден често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата на този лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са „вик от душата“ за проблеми и неприятности от изминалия лунен месец, предимно в личния живот, могат да бъдат също съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си може да видите предишния си живот. Метафизиците също твърдят, че насън можем да се срещнем с нашия духовен водач, който ще ни води и дава озарение. Това в повечето случаи е невъплътена същност, с която сме били свързани в минали животи. Тази същност продължава да ни следва, тя се стреми да ни покаже пътя към духовното израстване. Често водачите се появяват в сънищата, когато умът спи и не им пречи да достигнат до нашата вътрешна същност.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера - покровителка на любовта и хармонията, като дава на хората меко и изискано възприемане на заобикалящия свят.  Освен това Луната е все още в знак Везни и негов управител отново е Венера. Така че сега тя ще оказва двойно силно влияние.

Тези сънища се смятат за пророчески и това не е без реална причина: в тази нощ интуицията на човека е изключително изострена.

Сънищата ще отразяват нашите чувства. Обикновено са свързани със силното ни  желание да се изпълни нещо.                                                                                                                                    

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Светлана Христова Благодаря Ви! Мъдрост, надежда и сила ни давате!
13.11.2020 21:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети