Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 14.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 14.02.20

Сънищата и Луната – петък – 14.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден е малко вероятно да имате пророчески сънища. По правило те не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Колкото и символичен да ви се струва сънят този ден, дори не бива да мислите за това. Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко осъзнавате себе си творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас, ако насън видите усмихнат или смеещ се човек, който ви е приятен. Нечии сълзи в съня говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес може да има значение само един символ в съня. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание само на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Луната от своя страна е в знак Скорпион и когато е там щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите, които ни обземат в това време.

Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме при Луната в Скорпион. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети