Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 14.08.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 14.08.20

Сънищата и Луната – петък – 14.08.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 25 лунен ден

Обикновено в този лунен ден се сънуват пророчески сънища.  Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят. На този ден е важно да се използва интуицията при тълкуването на сънищата. Доверете се на вътрешния си глас. 

Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ, прочетете молитва сутринта и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Сънищата при Луна в Близнаци

Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата през този период могат да покажат как околните се отнасят към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви. 

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте показали пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.

Сънищата в ранните часове на петък са под влияние на Венера. Тя се намира близко до Земята и се свързва символично с „реалността“ на нашия живот.     

Сънищата й могат да бъдат доста емоционални и ярки, вълнуващи. В някои случаи еротични и любовни. Те ще бъдат свързани с взаимоотношенията, личния ви живот и любовта. Ако сте сънували нещо приятно, очаква ви скорошен късмет или хубаво преживяване.                           


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети