Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 15 юли 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 15 юли 2022

Сънищата и луната – петък – 15 юли 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Понякога сънищата на този лунен ден са пророчески, но не винаги. Те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. Пророческите сънища, като правило, ще бъдат доста реалистични. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да се окаже пророчески.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук съновници няма да ви помогнат, опитайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват чрез подобен сън.

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата днес са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болният човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънищата при Луна във Водолей

Луната във Водолей носи картина на бъдещето в сънищата ни. Съветите могат да се отнасят до всичко, за което мислим, в което живеем. Ако решаваме проблем, можем да видим неговото решение, ако имаме проблеми с комуникацията или сме в неприятна ситуация, можем да видим изход от нея.

На намаляваща Луна можем да видим последствията от нашите по-ранни решения. Освен това в сънища може да се показва информация за близките ни хора по интереси (общи хобита, работа). Лошият сън ни казва, че трябва да внесем нещо ново в живота си, да започнем да действаме по нов начин или просто да изчистим главите си, да поставим всичко в ред.

Таро-календар на сънищата

Звездата - Когато потокът на живота спре, можете да го почувствате. Някак си чувствате, че сте загубили връзка с източника на живота, вашата интуиция или вътрешния компас не е в състояние да ви насочи обратно по правилния път.

Човек трябва да намери отново себе си, да потърси в себе си истинския смисъл на живота и да възвърне самочувствието. Преди всичко поддържайте вяра в себе си, вярвайте в потенциала си и продължете напред с оптимизъм и надежда.

Звездата царува над земята и водата, хвърляйки нежна светлина с големи лечебни сили върху човечеството. Този двоен контакт символизира великата енергия и лечебна сила, дадена ни от Космоса.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати