Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 15.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 15.01.21

Сънищата и Луната – петък – 15.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Те се считат за послания, изпратени от Висшите сили. 

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрито в тези сънища. Потърсете ключа. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).   

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните, когато Луната е в знак Водолей. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровени сънища), следователно, много тайни могат да ви се разкрият. 

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите чувства и обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо. Ако в съня си получавате пари или нещо друго, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да сте ограничени в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че личният живот ще бъде скучен, скоро ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.                                                                                                                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети