Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 15.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 15.11.19

Сънищата и Луната – петък – 15.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 19 лунен ден

Сънищата от тази нощ могат да бъдат доста трудни и потискащи. Могат да покажат вашите проблеми. Също така тези сънища могат да бъдат показател за вашите задължения и дългове.

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви покажат нещо, което не сте знаели за себе си, да ви покажат скритите аспекти на личността ви. Това, което е дълбоко скрито от подсъзнанието, може внезапно да ви се разкрие насън. Имайки предвид това, можете не само да идентифицирате своите плюсове и минуси, слабости и силни страни, но и да работите с тях, да ги подобрите и да се отървете от ненужните комплекси.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникват проблеми в семейството, породени от вашето поведение.

Сънищата от тази нощ могат да покажат: вашата „ахилесова пета”, пречките, които ви спъват да вървите напред, нещата, които ви изкушават, да изплуват вашите несъзнателни страхове или да изпитате чувство на вина. Възможно е да се запознаете със собствената си „сенчеста страна”.

Тъй като денят се контролира от дяволските сили, Дяволът може да се появи в съня ви под една или друга форма, като познат или непознат човек, като прилеп или по друг начин. Например да сънувате, че сте  голи и се предавате на плътското изкушение или виждате други хора, които се любят, това показва, че сте склонни да се поддадете на някакво изкушение, съблазън. Урокът, който можете да извлечете от такава ситуация, е, че може би сте предразположени към различни изкушения, прояви на неетично поведение и неподходящи постъпки или ставате жертва на суетата и гордостта си.

Дяволът (или образът, зад който се крие) олицетворява собственото ни невежество и грешки, фалшивата ни зависимост от светското благоприличие.

Тъй като символ на този лунен ден са паякът и паяжината, която тъче, също сънят ви може да покаже „заплитане в мрежи” от интриги от или срещу вас.

Всеки елемент от съня трябва да се изследва внимателно.

Ако знаете през кой дом на личния ви хороскоп преминава Луната, кой знак, бихте могли да извлечете по-подробна информация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети