Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 16.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 16.08.19

Сънищата и Луната – петък – 16.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 16 лунен ден

Символите на шестнадесетия лунен ден - пеперуда и гълъб - символизират душата и лесния преход от един свят в друг.

Сънищата на този лунен ден често са огледало на нашето вътрешно състояние.  Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги. Може да сънувате познати места. Картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и бъдат изтълкувани.

 Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат. Ако правилно изтълкувате видените образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Днешните сънищата са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. Здравият човек, благодарение на сънищата си, се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънищата в петък

Сънищата в петък са под влияние на Венера и могат да бъдат доста емоционални и ярки, вълнуващи. Често еротични. Те ще бъдат свързани с взаимоотношенията, личния ви живот и любовта. Ако сте сънували нещо приятно, очаква ви скорошен късмет или хубаво преживяване.

Резултатите от едно проучване показват, че определена позиция, която избираме при сън, силно увеличава вероятността от еротични сънища.

Учените са открили, че хората, които са свикнали да спят по корем, слагайки ръцете си в сгънато положение на равнището на главата, са по-склонни да имат сексуални сънища, за разлика от тези, които са свикнали да спят в класически пози - на гръб или на една страна.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети