Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 16.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 16.10.20

Сънищата и Луната – петък – 16.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували до 06:50 часа са под влияние на 28 лунен ден

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера  и също така ще ви посочи начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

В съня си може да изпитате колебания при вземане на решение, при правене на избор или да имате някакви съмнения. 

Мрачните сънища в тези дни не трябва да се приемат като неизбежно лошо предсказание.

Таро календар на сънищата

Старши Аркан на деня – Влюбените - Тази карта прославя любовта и партньорството, както и способността им да ви издигнат до небесата на наслада, щастие и чиста радост от битието.

Сънят ви може да означава, че сте изправени пред изкушение или избор: избор между два начина на живот или двама души.

Възможно е да има объркване на чувствата, конфликтни емоции, така че трябва да вземете предвид всички плюсове и минуси и да не пропуснете нищо.                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп