Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 17.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 17.04.20

Снимка:

Сънищата в 23 лунен ден (до 04:30 ч.)

Тези сънища могат да са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите разтроени. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в 24 лунен ден (след  04:30 ч.)

Сънищата от това време показват достатъчно ли сме силни и здрави, състоянието на сексуалната енергия, реализираме ли се в любовта и в творчеството.

Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища носят в дните на Водолея. Често се сънуват в това време така наречените космически сънища (съкровищни сънища), следователно, много тайни могат да се разкрият пред вас. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора, които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте и предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още