Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 18.02.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 18.02.2022

Сънищата и луната – петък – 18.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност.  Ще можете да разберете при правилно тълкуване колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Сънищата на този лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същност, ще се превърнат във ваше огледало. Насън можете да видите това, което пречи на вашия напредък. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и как да го разрешите, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Ако сънувате, че сте агресивни и сте готови да унищожите всичко около себе си, помислете си: защо такава негативна енергия стои вътре във вас и  готова да избухне? Може би се страхувате да поемете инициативата за пореден път, въпреки че душата ви гори и иска нещо съвсем различно? Или мразите някого толкова много, но не можете да разберете връзката си с този човек докрай и се измъчвате толкова силно, че се проявява дори в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, защото именно те ще ви покажат проблемните места, на които си струва да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време обикновено са практични и може да са свързани с колегите ви, работното място. В такива сънища може да подкрепяте някого или да сънувате как някой ви помага.

Луната в Дева е свързана с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват след такава помощ. Под помощ могат да се разбират напълно реални неща, насочени към ясен резултат: например предоставяне на финансова подкрепа или предприемане на конкретни действия на работното място, за да се изпълни някоя задача или за напредък в кариерата. 

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и да се опитвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети