Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 18.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 18.10.19

Сънищата и Луната – петък – 18.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 20 лунен ден

Могат да бъдат вдъхновяващи. Двадесетият лунен ден е много наситен с енергия, но носи в себе си творческо начало. Сънищата на този лунен ден не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески. 

Сънищата в този лунен ден показват на човека самата свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, съновиденията дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в естествената си интуиция и да свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно сънищата, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления на вашето съзнание, така и отрицателните – всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънищата в ранните часове на петък са под влияние на Венера Тя се намира близко до Земята и се свързва символично с „реалността” на нашия живот.  Сънищата й могат да бъдат доста емоционални и ярки, вълнуващи. В някои случаи еротични и любовни. Те ще бъдат свързани с взаимоотношенията, личния ви живот и любовта. Ако сте сънували нещо приятно, очаква ви скорошен късмет или хубаво преживяване.

Сънищата пи Луна в Близнаци отразява приятелското ни общуване с хората около нас. Много е вероятно да сънувате някой, с когото с чувствате добре и ви е приятно да разговаряте. Сънищата през този период могат да отразят как средата ни се отнася към нас в реалността.

Също така те вероятно ще са леки и приятни, „въздушни”, с бързо сменящи се образи и сцени.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети