Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 18.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 18.12.20

Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища. Опитайте се да запомните какво сте сънували. Образите, които ще ви се появят през този период, действат един вид като сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Съновиденията на четвъртия лунен ден по правило показват възможността за „изкушение“, тоест в съня е възможно да има ситуацията на „грехопадение“.

Чрез правилното тълкуване на сънищата можете да определите онези места в живота си, в които вероятността да се „препънете“ е най-вероятна. Само не забравяйте, че говорим предимно за вътрешния духовен свят, а не за обществото с неговите материални нужди.                 

С две думи, сънищата от четвъртия лунен ден ще ви покажат от коя страна на Дървото на познанието за добро или зло се намирате.

Сънищата при Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровени сънища), следователно, много тайни могат да ви се разкрият. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора, които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.                                                                                                                                                                                                 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още