Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 19.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 19.02.21

Сънищата и Луната – петък – 19.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 8 лунен ден.

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден често показват истинската цел на човека, към какво се стреми, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в сънищата си можете да откриете ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. Бъдете внимателни, обмислете тези признаци и може да успеете да избегнете подобни грешки отново в бъдеще.

На този ден е важно след събуждане да си спомните какви  са усещанията, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънища при Луна в Телец

По това време сънищата са доста земни и свързани с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Значителна част от сънищата в този период са свързани с плътските радости.

Тези сънищата не са толкова ясни, но са по-осезаеми - в тях човек не просто вижда нещо, но възприема с всичките си сетива, чувства, мирис, вкус. В тези сънища често се сънува храна, цветя,  плодове, пари и други ценности.

Сънищата в петък

Ден на чувствената Венера. Сънищата в петък са свързани с чувства, желания, личен живот. Ако насън сте намерили или получили нещо като подарък - в действителност всичко ще се окаже добре, но ако сте го изгубили или подарили – късметът ще ви заобиколи. За да имате щастие в любовта, е добре да сънувате пари, сладкиши или цветя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

СУНЦЕ ИВЕ ОЧИТО ДОБРО ВИДИМ СТВАРИ ДОБРО САМ ПРОЦЕНИО У ПРЕТХОДНОЈ ПОРУЦИ. А ПОСЛЕ САМ ПРОЧИТАО ОВО ШТО СИ МИ НАПИСАЛА. ТО ЈЕ ЈЕДНОСТАВНО ТО. НИКАКО ДА СЕ ОСЛОБОДИМ ТОГ ТЕРЕТА ИЗ ПРОШЛОСТИ И НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ КОЈА МИ ДОЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ. ЈЕДАН ОД КОРАКА ДА ЋЕ СТВАРИ У СРБИЈИ ДА СЕ ПОПРАВЕ У ОДНОСУ НА МЕНЕ ЈЕ И ИЗБОР НОВОГ СРПСКОГ ПАТРИЈАРХА КОЈИ ИМА ДОБРУ ПРОЦЕНУ КОЛИКО МЕ ИСКРЕНО ВОЛЕ И ПОДРЖАВАЈУ ХРВАТСКА И СЛОВЕНИЈА. У ХРВАТСКОЈ И СЛОВЕНИЈИ САМ МНОГО ПОПУЛАРНИЈИ НЕГО У СРБИЈИ ДА СЕ НЕШТО НАШАЛИМ КАКО БИ И БИО ПОПУЛАРАН У СРБИЈИ КАД САМ У СРБИЈИ ЗАБРАЊЕН И МАЛИ ПРОЦЕНАТ ЉУДИ У СРБИЈИ ЈЕ ЧУО ЗА МЕНЕ. НАЈВЕЋА ЈАВНА ТАЈНА У СРБИЈИ ЈЕ БИЛА СТРОГО ЗАБРАЊЕНА УПОТРЕБА РЕЧИ ХРИСТ ВИДИМ ДА ЋЕ НОВИ СРПСКИ ПАТРИЈАРХ ДА СКИНЕ ТУ ТАЈНУ.
19.02.2021 09:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати