Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 19.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 19.06.20

Сънищата и Луната – петък – 19.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 28 лунен ден

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочи начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си също може да видите предишен живот. 

Сънищата  при Луна в Близнаци

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви. 

Обикновено тези сънища са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте показали пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати