Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 20.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 20.03.20

Сънищата и Луната – петък – 20.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден

Тези сънища могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако в съня си сте проявили такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, помислете за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие. Ако видите мълния в съня, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата си.

Може да имате сънища, които подобряват настроението. Сънищата могат да се сбъднат, особено цветните.

Сънища при Луна във Водолей

 Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. 

Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети