Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 20.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 20.09.19

Сънищата и Луната – петък – 20.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 21 лунен ден

На този ден е малко вероятно да имате пророчески сънища. По правило те не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко осъзнавате себе си творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

Колкото и символичен да ви се струва сънят този ден, дори не бива да мислите за това. Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла. Не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас, ако насън видите усмивка и смях от човек, който ви е приятен. Нечии сълзи в съня говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес може да има значение само един символ в съня. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание само на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден отразяват нашите чувства. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо. Сънищата ще разкажат за начините, по които ще се изпълни желаното. Сцените в тези съновидения са свързани с личния живот, финансовото положение и творчеството.

Ако в съня си получавате пари или нещо друго, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да сте ограничени в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че личният живот ще бъде скучен, скоро ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети