Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 20.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 20.11.20

Сънищата и Луната – петък – 20.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Всички съновидения, дори привидно най-абстрактните или безсмислените, трябва да се разглеждат като откровение, изпратено свише, тъй като се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други равнища на битието.

Ако сънувате познат човек, означава, че неразрешен проблем ви свързва с него (възможно е да имате някакъв дълг към него – материален, морален). Може сънищата ви да намекват за други неразрешени проблеми, които се нуждаят от бързо разрешение.

По това време сънищата могат да ви сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Не се опитвайте да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънищата при Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която се съдържа във вашите сънища в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровени сънища), следователно, много тайни могат да ви се разкрият. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора, които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети