Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 21.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 21.02.20

Сънищата и Луната – петък – 21.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 06:19 ч. са под влияние на 27 лунен ден

Тази нощ е възможно да получите откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това - до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно.

Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънищата при Луна във Водолей

Водолей е знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. 

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на тези сънища. Напълно е възможно да откриете ново, оригинално решение на своя проблем. 

Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за неговите желания, за приятелите му. 

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите чувства и обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо.

Не е изключено да имате еротични сънища или свързани с любовта. Може да сънувате, че се влюбвате или да сънувате възлюбения си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети