Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 21.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 21.05.21

Сънищата и Луната – петък – 21.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 10 лунен ден (от 13:27 часа на 20 май до 14:38 часа на 21 май)

Често в този лунен ден хората имат приятни, приказни и много положителни сънища, тъй като носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ни се иска да задържим по-дълго спомена за съня. Но уви, сънищата на този ден не са пророчески и не се сбъдват. Те могат да бъдат само информативни.

Често образите, които се появяват в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, или  напрегнатите отношения с някого и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да се появи дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време обикновено са практични и може да са свързани с колегите ви, работното място. В такива сънища може да подкрепяте някого или да сънувате как някой ви помага.

Луната в Дева е свързана с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват след такава помощ. Под помощ могат да се разбират напълно реални неща, насочени към ясен резултат: например предоставяне на финансова подкрепа или предприемане на конкретни действия на работното място, за да се изпълни някоя задача или за напредък в кариерата. 

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и не се опитвайте да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата в петък

Тези сънища се смятат за пророчески и това не е без реална причина: в това време интуицията на човека е изключително изострена. Влияние оказва Венера - покровителка на любовта и хармонията, като дава на хората меко и изискано възприемане на заобикалящия свят. Те могат да се сбъднат в период от една до две седмици.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети