Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 22.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 22.05.20

Снимка:

Сънищата до 06:00 ч. са под влияние на 29 лунен ден

29 лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата. Те като правило не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

 Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Образите са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена. Съновиденията от този период трябва да бъдат внимателно разгледани и анализирани, тъй като показват проблемите, от които се опитваме да се отървем. 

 През деня се опитайте да поддържате равновесие, добро настроение. 

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през този знак, тогава сънищата ни са свързани със земните удоволствия, материално богатство, защото Телец е знак за земна стабилност, задоволяване на плътските нужди. 

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, трябва да знаете, че тези сънища дават представа как да постигнете стабилно финансово положение, каква дейност ще ви донесе стабилен доход.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете - може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.

За да не се сбъдне лошият ви сън, може да си устроите ден на разтоварване на тялото чрез диета, секс и други удоволствия.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още