Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 22.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 22.11.19

Сънищата и Луната – петък – 22.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите навици и пристрастявания, от които би било добре да се отървете. Ако виждате себе си като диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви е малка, виждате себе си като скромен човек, тогава имате твърде ниско самочувствие. 

В сънищата в този ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако видите мълния в съня си, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата. В този ден обикновено сънят подобрява настроението. 

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите чувства и обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо.

Ако в съня си получавате пари или получавате нещо, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да сте ограничени в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че личният живот ще бъде скучен, скоро ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.

Сънищата до 06:21 ч. все още са под влияние на транзитирането на Луната през знак Дева, затова може да са свързани с взаимоотношенията ви с колегите, работното място. В такива сънища може да подкрепите някого или да сънувате как някой ви помага. Може да са свързани и със здравето.

Загуба на зъби

Често срещан сън при много хора е, че им падат зъбите. Загубата на зъби в съня има различни значения. Това може да означава:

- че губите силата си;

- че сте развалили доброто впечатление на хората за вас;

- че трябва да си държите езика зад зъбите и да не приказвате много;

- знак за израстване, достигане до нов етап – така както детето губи млечните си зъби, когато пораства.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати