Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 23.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 23.08.19

Снимка:

Сънищата при намаляваща Луна са пречистващи. Те показват това, което не е полезно да задържите и с което е необходимо да се разделите

Сънищата в 23 лунен ден рядко са пророчески. Сънища "deja vu". 

Повечето от сънищата на двадесет и третия лунен ден са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите с лошо чувство в душата. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира – това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънищата са свързани с вашия вътрешен свят, чрез тях вашият подсъзнателен ум се опитва да ви предаде важна информация. Например, с внимателен анализ на сънищата, можете да видите неочакван изход от ситуация, която дълго време ви притеснява.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Те са пълни със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънищата в четвъртък срещу петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите чувства и се смята, че често се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо. Сънищата ще разкажат за начините за изпълнение на желаното. Сцените в тези съновидения са свързани с личния живот, финансовото положение и творчеството. Ако в съня си получавате пари или получавате нещо, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да сте ограничени в нищо. Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че личният живот ще бъде скучен, скоро ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив