Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 24.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 24.01.20

Сънищата и Луната – петък – 24.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:38 ч.)

Този лунен ден е неподходящ за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. В такива случаи се казва: „Събудих се плувнал/а в студена пот“. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човек. Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак и най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. 

Но ако в съня си е трябвало да давате нещо или не сте могли да получите нещо - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да се ограничите.

Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали, докато Луната преминава в знака Козирог. Сънищата в този момент служат като ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване. 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати