Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 24.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 24.04.20

Сънищата и Луната – петък – 24.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 2 лунен ден

Днес самите Висши Сили чрез изпратените ви съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да се обърне на сънищата в този ден от тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да ви помогне да излезете от безнадеждното положение.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, сънищата са особено земни. Повечето от съновиденията са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. 

Тези сънища са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това, значителна част от нашите сънища в този период са свързани с плътските радости.

Луната в Телец ни настройва да получаваме съвети, свързани с финансовия сектор и здравословното състояние, и такива качества като спокойствие и увереност, интелектуални способности, прекомерна загриженост за парите и желание за комфорт.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети