Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 25.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 25.09.20

Сънищата и Луната – петък – 25.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 8 лунен ден

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви“ от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

Сънищата на осми лунен ден често показват истинската цел на човека, към какво се стреми, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в тези сънища можете да откриете ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. Бъдете внимателни, обмислете тези признаци и може да успеете да избегнете подобни грешки отново в бъдеще.

Важно е след събуждане да си спомните какви  са усещанията, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънищата в петък са под влияние на Венера Тя се намира близко до Земята и се свързва символично с „реалността“ на нашия живот.  Сънищата й могат да бъдат доста емоционални и ярки, вълнуващи. В някои случаи еротични и любовни. Те ще бъдат свързани с взаимоотношенията, личния ви живот и любовта. Ако сте сънували нещо приятно, очаква ви скорошен късмет или хубаво преживяване.

Резултатите от едно проучване показват, че определена позиция, която избираме при сън, силно увеличава вероятността от еротични сънища. Учените са открили, че хората, които са свикнали да спят по корем, слагайки ръцете си в сгънато положение на равнището на главата, са по-склонни да имат сексуални сънища, за разлика от тези, които са свикнали да спят в класически пози - на гръб или на една страна.

Сънища при Луна в Козирог

Това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства работата и кариерата, затова, ако се притеснявате за тях, трябва да обърнете внимание на сънищата.

Знакът се свързва също с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети