Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 25.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 25.10.19

Сънищата и Луната – петък – 25.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески

Сънищата винаги са под различни звездни влияния. Значение оказва лунната фаза, лунният ден, знакът, през който транзитира Луната, както и планетните аспекти, които се оформят на небето през нощта.

Значение на сънищата в 27 лунен ден

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си. Също така сънищата на някои тази нощ може да са откривателски или творчески.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

След като се събудите, възможно е да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се обърне внимание на това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища можете да подкрепите някого или да сънувате как някой ви помага. Най-силно темата ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и да се опитвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата от тази нощ са под влияние на опозицията на Луната с Нептун

Докато външната страна на личността ни е видима за света, вътрешната същност е сложен механизъм, пълен с противоречия, съмнения и вероятно заблуди. Могат да възникнат натрапчиви представи за себе си, които в същност да нямат нищо общо с реалността. Можете да видите себе си в по-лоша или по-добра светлина, отколкото сте в действителност, по-талантливи или по-малко способни. „Лакмусовият тест” на вашата представа за себе си ще бъде вашата готовност за промяна. Ако смятате себе си за лоши и неефективни, усъвършенствайте се. Ако смятате себе си за много добри, докажете го на света.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети