Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 26.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 26.02.21

Сънищата и Луната – петък – 26.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 15 лунен ден

В 15 лунен ден може да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден влияе на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По правило всичко, което преживяваме в съня тази нощ, не се поддава на директен анализ. 

Най-вероятно сънят ще е кодиран и трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности. Вгледайте се много внимателно в това, което сте сънували и се опитайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, символите като правило са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.                                                                     

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва усилено да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е правилно.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера - покровителка на любовта и хармонията, като дава на хората меко и изискано възприемане на заобикалящия свят.  Тези сънища се смятат за пророчески и това не е без реална причина: в тази нощ интуицията на човека е изключително изострена.

Сънищата в петъчния ден отразяват нашите чувства. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо.                                                                                                                                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети