Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 26.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 26.07.19

Сънищата и Луната – петък – 26.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 26-то число от всеки месец обикновено предупреждават за проблеми и неприятности

Сънищата в четвъртък срещу петък

Покровителката на сънищата от четвъртък срещу петък е Венера, тя помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.
Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя мечта.

Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще.

Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да вземете нещо, да го получите - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да намалите желанията си, за да не “излезете на минус”.
Добре е да се обърне внимание на съня, ако е черно-бял. Такива сънища ни разказват за предстоящите трудности в постигането на целите.

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата на този лунен ден показват състоянието на сексуалната енергия, творческите сили, вътрешните сили и като цяло потенциала на човек. Ако сънят е добър, това означава, че всичко е наред, ако е бил неприятен, тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят.

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот, то тогава ще получите пряко напътствие за това, с което трябва да се справите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети