Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 27.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 27.03.20

Сънищата и Луната – петък – 27.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили. Те искат да споделят с вас информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. След анализиране на получената информация може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Не се учудвайте, ако сънищата ви са били свързани с предателство или изпълнени с агресия. Но има и друга възможност, да сънувате, че се сбъдва ваше съкровено желание.

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, нашите сънища са особено земни. Повечето от съновиденията, които ни се появяват по време на сън, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. 

Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от нашите сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. Например, някои може да сънуват, че любимият човек ги напуска. Такъв сън буквално може да бъде знак, че това не е вашият човек и че той скоро ще изчезне от живота ви. 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети