Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 27.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 27.08.2021

Сънищата и луната – петък – 27.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата попадащи в този лунен ден да не се тълкуват, ако нямате опит в това.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то днес в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Сънища при Луна в Овен (до 07:28ч)

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели. Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, ако се стремите към това. Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо или с някого и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

Сънищата в петък

Тези сънища се смятат за пророчески и това не е без реална причина: в тази нощ интуицията на човека е изключително изострена. Влияние оказва Венера - покровителка на любовта и хармонията, като дава на хората меко и изискано възприемане на заобикалящия свят. Те могат да се сбъднат в период от една до две седмици.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети