Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 27.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 27.09.19

Сънищата и Луната – петък – 27.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Всичко се подчинява на определени ритми. И нашите сънища не правят изключение. Тъй като Луната се явява нашето нощно светило, сънищата ни много зависят от лунните дни. Докато Луната преминава своя път по земната орбита, нашият вътрешен свят също се обръща, подчертавайки различните страни на душата.

Значение на сънищата в 28 лунен ден

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ  са вик от душата за проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно в личния живот, могат да бъдат също съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване.

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата при стара (намаляваща) Луна показват това, което ще изчезне от живота ви, защото е ненужно, неактуално. Ако сте сънували кошмар, това всъщност предвещава добро, защото показва, че неприятностите ще си отидат от живота ви. По тази причина сънищата в намаляваща фаза на Луната се наричат изчистващи.

За съжаление, благоприятните сънища в тази фаза, в действителност не се случват. Въпреки това, сънищата през това време се смятат за положителни, тъй като показват какво е излишно и предвещават ситуации или промяна на светогледа.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети