Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 28 октомври 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 28 октомври 2022

Сънищата и луната – петък – 28 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Те се считат за послания изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята.

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Таро календар на сънищата

Четворка Чаши - Период на натрупване на сили, застой, ограничения.

Може да ви се открият нови възможности и вие изглежда ще се възползвате с ентусиазъм от тях. Периодът на натрупване на сили, приключва и можете страстно да се стремите да навлезете в нов, по-енергичен етап от живота си.

Картата може да означава, че сте погълнати от страх от загуба на сигурност и надеждност, а всъщност е напълно неоснователно. Този може да се дължи на страхове, че ще бъдете изоставени и оставени сами. Това може да ви накара да останете във връзка, която не ви подхожда или да продължите връзка, която отдавна е трябвало да приключи.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати