Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 28.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 28.01.2022

Сънищата и луната – петък – 28.01.2022 - Tribune.bg

Сънищата в 25 лунен ден (до 04:08ч)

Обикновено в този лунен ден се сънуват пророчески сънища.  Тези сънища са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. Ден за дълбоко потапяне във вътрешният свят.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия.

Сънищата в 26 лунен ден (след 04:08ч)

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете, да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, това показва, че имате твърде ниско самочувствие, над което трябва да поработите.

Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да помислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънища при Луна в Стрелец

Дните на Стрелеца ни разкриват възможностите пред нас, освен това са свързани не само с физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта. 

Тези сънища са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока.  Именно през това време от тях човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота. 

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера и сънищата са под нейно влияние, отразяват нашите чувства и се смята, че често се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо и могат да подскажат по какъв начин може да се изпълни.

Сцените в тези съновидения са свързани с личния живот, финансовото положение и творчеството. Ако в съня си получавате пари или нещо, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да чувствате ограничение в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че личният живот ще бъде скучен, скоро ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети