Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 28.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 28.02.20

Сънищата и Луната – петък – 28.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден

Ако след сън изпитвате тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали насън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Ако сте имали неприятен сън – вероятно трябва да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или постоянно се въртите в кръг, в едно положение. Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите чувства и се смята, че често се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо. Сънищата ще разкажат за начините за изпълнение на желаното.

Сцените в тези съновидения са свързани с личния живот, финансовото положение и творчеството. Ако в съня си получавате пари или нещо, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да сте ограничени в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, показват, че личният живот ще бъде скучен, скоро ще трябва да намалите потребностите си, а материалното обезпечение ще бъде оскъдно.

Сънищата все още при Луната в Овен са динамични, живи, те не се сбъдват веднага, но предвещават събития, които силно могат да повлияят на личността на този, който ги сънува. Може да сънувате, че активно действате, бягате някъде, биете се с някого.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети