Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 28.06.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 28.06.19

Сънищата и Луната – петък – 28.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Луната е в знак Телец

Луната е в знак Телец от 16:33 ч на 27 юни до 00:10ч на 30 юни. Сънищата, които сънуваме по това време придобиват някаква земност. Повечето от образите, които ни се явяват по време на сън са някак свързани с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са пълни с указания и намеци, които не бива да бъдат отхвърляни, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание.

Трябва да се помни, че Телецът не обещава бързо и лесно забогатяване. Въпреки това, този знак е свързан със стабилността, която трябва да се заработва ежедневно и с усърдна работа.

Значителна част от сънищата ни в този период е свързана освен с материалните аспекти на живота ни, също така с желанията за плътски удоволствия . Тези съновидения съдържат дълбоки и полезни указания, които могат да помогнат за подобряване на личния живот, подобряване на здравето и предупреждение за погрешни дела.

Когато Луната намалява в Телец (от май до октомври) в този период, ние ще сънуваме най-вече това, с което трябва да се разделим, което си отива и няма да се върне. Например, когато Луната е в Телец, може да сънувате, че вашият възлюбен/а ви напуска. Такъв сън може буквално да показва, че това не е вашият човек и той/тя скоро ще изчезне от живота ви.

За да може най-точно да се предскаже, кога един сън ще се сбъдне, е необходимо да се знае не само в какъв знак е била Луната по време на съня. Несъмнено е необходимо да се анализира самият сюжет на съня, неговата величина и потенциално влияние върху сферите на живота на този, който го е сънувал.

В идеалния случай би било хубаво да се проучи житейската ситуация, която може да предшества този сън, както и житейските планове, мечти, стремежи, надежди. Въпреки това, ако говорим за сънищата при Луна в Телец, тогава въплъщението на повечето от тези сънища в реалността трябва да стане, когато Луната отново влезе в знак Телец.

Ако сънувате кошмари, имате лоши сънища в дните на Телец при намаляващата Луна - това е знак, че скоро ще трябва да се разделите с нещо, което може да е свързано с материалните неща (например пари, предмети, ценности), но може да означава и нещо добро, например, че ще се отървете от зависимостта към каквито и да било неща.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети