Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 29.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 29.05.20

Сънищата и Луната – петък – 29.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Някои от сънищата на 7 лунен ден са пророчески. В отличие от другите дни, те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в съня си - именно в тях се отправя посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в този лунен ден.

Думите чути на сън е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който е символичен за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Например, ако вярващите в този период в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Сънища при Луна в знак Лъв

Повечето от сънищата в този период са свързани с творческата част на личността ни, както и със състоянието на нещата на любовния фронт . В същото време изобщо не е необходимо работата ви да бъде свързана например с изобразителното изкуство или да сте дълбоко влюбени. Така наречените творчески сънища в дните на Лъва ни предоставят прекрасна възможност да открием за себе си тези творчески аспекти в живота си.

Могат също така да съдържат показатели как да подобрите материалното си благополучие, къде да инвестирате с най-голяма полза.

Възможни са и кошмари. Причината за това се крие в енергията, с която Луната ни зарежда в огнените знаци. Повишената активност и импулсивността, контактите с голям брой хора през деня са доста плодородна почва за нашия уморен организъм и мозък, които ни изпращат съновидения под формата на плашещи образи и сюжети.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети