Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 29.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 29.10.2021

Сънищата и луната – петък – 29.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден често сънищата са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите потиснати. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този лунен ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и чрез тях подсъзнателния ум се опитва да предаде важна информация. При по-внимателен анализ на сънищата, можете да откриете неочакван изход от ситуация, която дълго време ви  е притеснявала.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Пълни са със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители).

Лъв също така е знак на лукса, така че сънищата показват също как можете да постигнете „кралски“ живот, какво трябва да правите за това.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човек. Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак и най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. Но ако в съня си е трябвало да давате нещо или не сте могли да получите нещо - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да се ограничите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати