Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 30.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 30.04.21

Сънищата и Луната – петък – 30.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата попадащи в този лунен ден, да не се тълкуват, ако нямате опит в това.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то днес в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

 

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта. 

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

 

Сънищата в петък

Ден на чувствената Венера. Сънищата в петък са свързани с чувства, желания, личен живот. Ако насън сте намерили или получили нещо като подарък - в действителност всичко ще се окаже добре, но ако сте го изгубили или подарили – късметът ще ви заобиколи. Ако сънувате пари, сладкиши или цветя – щастие в любовта.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети