Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 30.07.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 30.07.2021

Сънищата и луната – петък – 30.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот.

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко сте осъзнати творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво.

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол.

Сега само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели.  Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, ако се стремите към това.

Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо или с някого и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

Сънищата в петък

Ден на чувствената Венера. Сънищата в петък са свързани с чувства, желания, личен живот.

Ако насън сте намерили или получили нещо като подарък - в действителност всичко ще се нареди добре, но ако сте го изгубили или подарили – късметът ще ви заобиколи. За да имате щастие в любовта, е добре да сънувате пари, сладкиши или цветя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати