Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 30.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 30.08.19

Сънищата и Луната – петък – 30.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

До 06:24ч сънищата принадлежат отново на 29 лунен ден. Те могат да бъдат тежки, мъчителни, кошмарни, да оставят потискащо чувство у вас, но важното е, че не се сбъдват. Всичко е игра на подсъзнанието. Тъмната страна на нашата личност ни изпраща сигнали, на кое трябва да обърнем внимание.

Сънищата от ранните часове на петък са под влияние на съвпада на Луна с Меркурий. Среща на разума и емоциите, душата и интелекта. Те могат да ни донесат нови идеи и хрумвания – спомнете си внимателно какво сте сънували.

Тъй като се намират в земния знак Дева, те могат да бъдат свързани с дълга, здравето, братя, сестри, сантименталните разочарования, мъките в любовта, страданието на душата.

В сънищата на мнозина могат да се появят образи на домашните им любимци или други животни.

Животните могат да бъдат символ на първичната, инстинктивна част от същността ви. Ако животното е диво и яростно, то представлява примитивния аспект на вашата личност. Ако е питомно, може да символизира контролираните инстинкти, живеещи у вас. Ако пък животните са диви и свободни, те може да ви напомнят, че е време за завръщане към природата.

Куче – символ за преданост, дружба и защита. Кучето е знамение, че ви охраняват. Бездомно куче е предупреждение, че това, което е придобито и натрупано с големи трудности, е лесно да се загуби.

Котка – символ на независимост и сила, на домашен уют и късмет. Може да отразява вашето дълбоко интуитивно Аз.

Кон - да видите красиви коне насън ви обещава успех и просперитет. Яздене на ритащ кон -  различни трудности по пътя към късмета. Ако конят ви хвърли или рита силно - тогава съдбата ще ви изпрати изпитание в лицето на противници или болест. Да хванете коня за юздата и да го подчините на вашата воля - обещава ви рязка благоприятна промяна в живота.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети