Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 29.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 29.11.19

Сънищата и Луната – петък – 29.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 10:16 ч. принадлежат на 3 лунен ден

Тези сънища се приемат като послания изпратени от Висшите сили. Те могат да носят информация за възможни опасности поради действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, също може да бъде скрито в тях. Потърсете ключа. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (как да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Ако запомните съня си, значи в него има нещо важно за вас. Ако го забравите почти веднага, не се напъвайте да си го спомните. Не ви е нужна информацията.

 

Сънища при Луна в Козирог

Тъй като Луната транзитира в знак Козирог, това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на височини. Можете да се изкачвате на планина, да се возите с асансьора или да преодолеете някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате в асансьора, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу, това не е добре, може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети